Roadtrippa tryggt

Postat 20 juli, 2017 av bjorn

Det bästa sättet att se hela landet är via vägarna. Att åka på roadtrip blir mer och mer populärt av de självklara skälen. Däremot är det viktigt att förbereda trippen på ett ordentligt sätt så att ni åker bekvämt och säkert.

Skaffa hyrbil

Om man ska på långresa finns det flera bra fördelar med att hyra bil istället för att använda sin egen. Bland annat så är hyrbilar:

  • Alltid nyservade
  • Har tilläggsförsäkring (som vägassistans)
  • Är inte äldre än 6 månader
  • Valbar tilläggsutrustning

Dessutom kan ni anpassa storleken på hyrbilen efter era behov som exempelvis antalet reskamrater, packning, osv.

Var kan man hyra bil?

Du hyr med fördel din bil hos oss på AVIS i Lund. Vi har uthyrningskontor över hela landet och hela världen för den delen, dessutom, som du kan välja envägshyra till. Hyr bilen i Lund och lämna den i orten som ni siktar på, eller kör tillbaka den samma väg. Du bestämmer. Våra bilmodeller är rymliga och bensinsnåla. Välj själv om ni behöver 2-, 5- eller 8-sitsbil. Vi ser även till att de är i toppskick innan vi lämnar över dem till våra kunder. Efter ett halvårs bruk byter vi ut dem till nya modeller. På så vis kan vi garantera att komforten och tryggheten alltid finns för våra kunder när de ska ge sig ut på roadtrip och äventyr på vägarna.

Ge er ut

När bilen är hyrd och fullpackad med resesällskap och packning är det bara att ta bilnycklarna och köra iväg. Vägen är sitt eget äventyr.

Kategori: Bilresor /